Halal Restaurant Al Forno

Nieuws

Wij leggen studenten in de watten. Good luck everyone

De studenten onder ons zijn een zware maand ingegaan. De middelbare school studenten zijn alreeds gestart met hun examens. Begin december is ook de officieuze start van de blok voor studenten in het hoger onderwijs. Studeren is vermoeiend , het is daarom belangrijk om een goede balans te zoeken tussen inspanning en ontspanning. Voor ontspanning kunt u altijd terecht bij Al forno. Studenten krijgen bij het bezoek van ons restaurant 20 procent korting bij vertoon van studentenkaart. 

Jullie zijn de toekomst

Wij willen studenten aanmoedigen om werk te maken van hun studies. Kennis opdoen is een zegen. Niet iedereen heeft toegang tot degelijk onderwijs. Grijp elke kans die te grijpen valt, want jouw toekomst ligt in jouw eigen handen.

studentenkorting

Studeren mag geen kwelling zijn

Stap regelmatig weg van de boeken. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een mens zichzelf maximum 40 à 50 minuten kan concentreren. Neem na telkens 50 minuten studeren een pauze van maximum een kwartier. Blijf niet zitten. Sta recht en maak een wandeling. Ga iets drinken en probeer jouw gedachten enkele minuten te verzetten door met iemand te praten.

Kleine tip : Bid vrijwillige gebeden tussen het studeren door en vraag Allah om hulp tijdens deze zware periode.

Kom eens op bezoek. Wij hebben lekker en gezond eten klaar staan.

Kom regelmatig buiten. Zo kan je eens langs komen in ons restaurant. Vraag bij de ober achter onze gezonde examen menu’s.  Lekkere en vers bereide gerechten uit onze houtoven op maat van studenten. Daarbovenop krijgt iedere student een extra korting van 20 procent*. Waarom fastfood eten als je betaalbaar, gezond en halal kunt eten bij Al Forno.

(*Bij vertoon van studentenkaart)

Trouwens, nu gratis bij levering**

Wanneer u toch niet bij ons geraakt hebben wij nog een verrassing in petto! Bestel nu via just-eat.be  , pizza.be of telefonisch : 03/236.36.00

**(actie geldig van 7/12/2015 t.e.m 17/12/2015)

levering web

Wij wensen alle studenten nogmaals veel succes. Wij hopen dat iedereen mooie resultaten kan voorleggen op het einde van de rit!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>