Halal Restaurant Al Forno

Nieuws

Ook wij vasten Arafat, en wij trakteren onze klanten op…

Assalamoe alaikoem beste klanten,

Zondag 11 september is het 9de dag van de maand Dhul Hidja. Het is sterk aanbevolen om deze dag te vasten. Er is overgeleverd door Bukhari dat onze geliefde profeet (vrede zij met hem) heeft gezegd :

“Er zijn geen dagen, waarin goede daden worden verricht, geliefder bij Allah dan deze dagen (de eerste tien dagen van Dhoel Hidjjah).” Zij vroegen: ,,O boodschapper van Allah, zelfs niet het strijden op de Weg van Allah?” Hij antwoordde: “Zelfs niet het strijden op de Weg van Allah. Behalve wanneer een man erop uittrekt, met zijn lijf en bezittingen en met niets terugkomt.”

In muslim wordt vermeldt :

Toen de Profeet (vrede zij met hem) werd gevraagd over het vasten op de negende dag van Dhoel Hidjjah: de dag van Arafat, zei hij: “Het wist de zonden uit van het voorgaande jaar en het komende jaar.”

Gratis soep en dessert bij uw maaltijd.

_MG_0388

Naar aanleiding van deze prachtige dag nodigen wij u ,uw familie en vrienden graag uit om het vasten te verbreken in  ons restaurant. Wij bieden gratis harira (Marokkaanse maaltijdsoep) en desserts aan bij uw bezoek. Wij moedigen iedereen aan om deze gezegde dag te vasten en de avond door te brengen met familie en vrienden.

Tot in het restaurant in sha allah,

Al forno

Deel deze actie met uw vrienden op sociale netwerken zodat zij ook genieten van dit aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>