Halal Restaurant Al Forno

Nieuws

Waarom u dit weekend MOET komen proeven van ons lamsvlees. En raad eens, er zijn spareribs!

Salamoe alaikoem beste klanten,

Eidkoem moubarak, taqabal allahi mina wa minkoem. Ons mooi feest duurt 3 dagen dus wij vermoeden dat u nog in volle feeststemming zit. Kom naar het restaurant en geniet van ons mals lamsvlees, want offerfeest zonder schaapje is geen echt feest. Wij zorgen voor de beste feestomstandigheden en dit is hoe :

Ons lamsvlees komt van Karim supermarkt

Karim supermarkt staat bekend om vlees van de allerhoogste kwaliteit.  Wist u dat Al forno en Karim supermarkt in handen zijn van dezelfde familie? U krijgt in het restaurant het beste halal vlees van Vlaanderen. Al forno werkt met kraakverse producten waar niemand tegen op kan. U zal het smaakverschil zelf proeven. Let maar op !

Het lamsvlees is TOP

Wij serveren texel lammetjes die geboren zijn in de maand mei. Deze lammeren zijn wereldberoemd en staan bekend omwille van hun uitstekende smaak. Zij hebben minstens 100 dagen vrij in de weide gestaan en aten enkel biologisch voedsel. De lammetjes die wij eten werden zelfs gevoed met noten , dit garandeerd dat het dier van topkwaliteit is met de perfecte smaak.

Wij lusten allemaal spareribs

Oorspronkelijk worden spareribs gemaakt van varkensribben. In het beste halal restaurant komt dit uiteraard niet binnen! Wij hebben een alternatief waarvoor wij moslims niet voor moeten onderdoen. Zelfs mensen die geen fan zijn van lamsvlees zullen verlekkerd zijn aan onze spareribs. Deze ribbetjes zijn afkomstig van Texel lammeren. Het vlees is gemarineerd met een speciale spareribs marinade en afgewerkt met een laagje honing.

 

Dit weekend is het dus feest in Al forno . Een schotel spareribs met American potatoes en dessert kost u maar € 10,95. Gelieve op voorhand telefonisch/online te reserveren om zeker te zijn van uw plaats in ons restaurant. Wij verwachten u in ons restaurant. Tot dan!

ps : Deel dit bericht met uw vrienden , tag uw vrienden op Facebook zodat ook zij kunnen smullen van dit heerlijk aanbod.

Ma3asalam,


Al forno

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>